Loader
MENÜ

Ankara Esenboğa Havalimanı Araba Kiralama

Ankara Esenboğa Havalimanı Araba Kiralama

Esenboğa Havalimanı, ülkemizin başkenti Ankara’da hizmet veren uluslararası alanda çalışan bir havaalanıdır. Şehir merkezinde 28 km uzaklıkta, Akyurt ve Çubuk ilçeleri içindedir. Ankara kiralık araba talebinizle Esenboğa havalimanından transfer hizmetimizden faydalanabilir veya herhangi bir noktadan aracınızı teslim alabilirsiniz.

Emek, Kavaklıdere, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Anıttepe, Ayrancı, Tunalı, Esat, Or-an, Çankaya Ankara’nın bilinen en kalabalık ilçeleridir.

Emek, genellikle öğrenci emeklilerin olduğu, sokakların bol bol kebap koktuğu, restoran ve kafelerle dolu bir semt burası.

Kavaklıdere, Ankara’nın en eski ve nostaljik ilçelerinden biri. Burası eski bir semt olduğu için hemen hemen her sokakta eski tarihi yapıları görmek mümkün. Ankara aşıkları genelde burada yaşıyor.

Bahçelievler, genelde gençlerin takıldığı, tabiri caizse piyasa yapmak için takılan gençlerle dolu bir semt.

Gaziosmanpaşa, lüks evlerin olduğu, Ankara’nın köklü ailelerinin, ve zenginlerinin yaşadığı bir semt. Semtte bir çok büyükelçilik bulunuyor. Ayrıca şehirdeki en çok butik otel bu semtte toplanmış. Elçiliklerin burada olmasının getirdiği avantajlardan biri de semtin oldukça lüks olması ve lüks restoranları barındırması.

Anıttepe, Anıtkabir’i kuşbakışı görmesi sebebiyle bu ismi aldığı biliniyor. Her köşe başında bir emekli askerin yaşadığı bir yer burası. Bu sebepledir ki semtte bir çok elit mekan ve restoran bulunuyor.

Ayrancı, ruh olarak Çankaya’ya benzeyen bir semt. Ev arayan yeni evli çiftler ekonomik olarak daha uygun olduğu için burada yaşamayı tercih ediyorlar. Ayrıca semtte bir çok ticaret merkezi, küçük büyük esnaf, alışveriş merkezi bulunuyor.

Tunalı, gerçek ismi aslında Tunalı Hilmi Caddesi, Ankara’yı bilmeyen biri bile burayı mutlaka duymuş olmalıdır. Burasıda yine bir çok pasajın, dükkanın olduğu işlek bir caddeden oluşuyor.

Esat, Ankara’nın eski ilçelerinden biri. İlçe hala eski esnaf ve mahalle kültürünü yaşıyor. Ekonomik olarak hem kira hem ev satın almada en uygun semtlerden biri. Ayrıca şehir merkezine de oldukça yakın.   

OR-AN

Ankara’nın en ilginç semtlerinden biri. Türk siyaset tarihinin geçtiği, milletvekilleri ve parti liderlerine ev sahipliği yapıyor Or-An.

Çankaya, Ankara’nın en kalabalık nüfusa sahip ilçesi. Son sayıma göre ilçesin nüfusu 1 milyon. Burada bir çok avm bir çok ayrı ayrı konutlanmış mahalle bulunuyor.

Esenboğa havalimanına, Ankara rent a car ofisimizden kiralık araba talebinde bulunarak rahatça, kalabalığa karışmadan ulaşabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği