Loader
MENÜ

Yurtdışından Türkiye İçin Araba Kiralama

Yurtdışından Türkiye İçin Araba Kiralama

Araba kiralama hizmetlerimiz arasında; yurtdışından, özellikle Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye gelen ziyaretçilerimiz için Ankara havalimanı veya İstanbul, İzmir, Antalya illeri gibi havalimanlarından  direkt olarak kiralama hizmeti de bulunmaktadır.

Bir çok gurbetçi vatandaşımız yılda en az bir kez Türkiye’yi ziyareti geliyor. Bu ziyaretler için içerisinde dış hatlar bölümü bulunan havalimanlarına iniş yapıyorlar. Burada biz devreye giriyor ve müşterilerimizin araba ihtiyaçlarını uçaktan iniş noktalarında karşılıyoruz.

Ankara rent a car şubemiz, Ankara Esenboğa Havalimanı’na çok yakın bir mesafededir. Müşterilerimize kiralama hizmetini rezervasyon ile sağlamaktayız. Rezervasyon için Türkiye seyahat veya uçak bilgilerinizi firma personellerimize bildirmeniz yeterli olacaktır. Online olarak web sitemiz üzerinden veya telefon, whatsupp yoluyla bize uçuş bilgilerinizi ileterek, araç kiralama rezervasyonunuzu tek adımda yapabilirisiniz. Ayrıca araç filomuzda kendinize ve taleplerinize uygun herhangi bir aracı seçme hakkınız da bulunuyor. Araçlarımız arasından dilerseniz, yakıt sistemi olarak en ekonomik araçları da seçebilirsiniz. Kalabalık veya bireysel yolculuklarınız için geniş, konforlu ve son model araçlarımızı tercih edebilirsiniz. Kiralama fiyatlarımızı öğrenmek için web sitemizin online rezervasyon bölümünü kullanabilirsiniz.

2020 seyahat planınız için Ocak-Şubat ayı itibariyle, otel, uçuş ve araba kiralama rezervasyonlarınızı yaptırmanız gerekebilir. Yaz aylarına yaklaştıkça doluluk oranlarındaki artış sebebiyle, taleplerinize uygun uçuş ve seyahat araçlarına ulaşmanız zor olabilir. Bunun için seyahat planınızı bir an önce yapmanızı tavsiye ederiz. Uçak biletinizi aldıktan sonra tek yapmanız gereken uçuş bilgilerinizi bize iletmeniz olacaktır. Sizin için görevlendirilen ekip arkadaşlarımız, araba kiralama sonrasında, sizi arayıp kendin tanıtacak ve uçaktan iniş noktanızda isminizin yazılı olduğu bir levha ile sizi bekleyecektir. Böylece havalimanında zaman kaybetmeden, kiraladığınız aracı teslim alabileceksiniz.

Firmamız 10 yıldır sektörün içinde gelişmeye devam ederek hizmet vermeye devam etmektedir. En önemli sloganımız müşterilerimize güven sağlamaktır. Bu sebeple müşteri memnuniyeti bizim için en önemli unsurdur. Bundan sonrasında, araç güvenliği gelmektedir. Araçlarımızın hepsi yeni model ve sigortalıdır. Tüm bakımları yapılmış olup, size hiçbir şekilde arıza çıkarmayacak yeni araçlardır. Tek yapmanız gereken yolculuğunuzun tadını çıkarmak olacaktır.

 

E-Bülten Üyeliği