Loader
MENÜ

Ankara’da Hizmet Vermeye Devam Etmekteyiz

Ankara’da Hizmet Vermeye Devam Etmekteyiz

2020 yılı tüm dünya için kötü bir yıl oldu.  Pandemi ile mücadelemizi tüm şirket, kuruluş ve bireyler olarak  devam ettirmekteyiz.  Sağlık açısından Koronavirüsün hem ülkemize hem dünyaya verdiği zararların farkındayız. Sağlık sıkıntılarımızın yanı sıra ekonomik olarak da tüm dünya, bu pandemi sürecinden etkilenmiş durumda.

Ankara Ayes rent a car olarak yıllardır var olmanın verdiği tecrübeyle bu süreci kolaylıkla atlatmayı başardık. Tüm müşterilerimize aynı istikrarla hizmet vermeye devam etmekteyiz. Firmamız 2009 yılında Ankara’da kurulduğundan bu yana, Türkiye genelinde açmış olduğumuz bir çok şubemizle sektörde var olmak niyetindeyiz. Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Ege Bölgesi içerisinde, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde şubelerimiz bulunmaktadır. Hem fiziksel hem online olarak tüm şubelerimiz hizmete açık durumdadır.

Pandemi sürecinde hizmet standartlarımızda kalitenin yanında, birinci önceliğimiz tabiki hijyen olarak yerini aldı. Bunun için aldığımız önlemlerin başında temizlik düzenimiz geliyor.

Öncelikle kiralık araçlarımızın tümü, her kiralama öncesinde, tam hijyenik koşullarda uzman temizlik personellerimiz tarafından dezenfekte edilmektedir. Ekibimizin kullandığı  tüm temizlik ürünleri sağlık bakanlığından onaylı dezenfektanlardır.

Her kiralama öncesi en uygun koşullarda yapılan dezenfekte işleminden sonra aracımız müşterimize ulaştırılmaktadır. Kiralık araç teslim edildiğinde tamamen dezenfekte edilmiş olacaktır. Aracın içinde müşterilerimize ücretsiz olarak maske hediye etmekteyiz.

Tüm hijyen ve kalite standartlarına uygun olarak müşterilerimize kiralık araba temini sağlamaya devam etmekteyiz. Fiziksel olarak ofislerimize uğrayarak kiralık aracınızı temin edebilir ya da online olarak web sitelerimizden, mobil uygulamamızdan yada telefonla bizlere ulaşarak kiralık araba rezervasyonu yaptırabilir ve aracınızı dilediğiniz noktadan temin edebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği