Loader
MENÜ

Antalya'da Tatil Başladı

Antalya'da Tatil Başladı

Yaz geldi, tatil sezonu başladı. Akdeniz sahilleri yurtiçi ve yurtdışından turist ağırlamaya başladı bile, otel rezervasyonları aslında kıştan itibaren dolmaya başladı. henüz tatil planı yapmadıysanız, otel rezervasyon sitelerine göz atmanın vaktinin geldiğini hatırlatmak isteriz. Eğer klasik tatilcilerden değilseniz, bu yazımız sizin için. Öncelikle Antalya rent a car şubemizden kiralık arabanızı teslim alın ve Antalya’nın her bir köşesini dip bucak gezmeye hazır olun. Kiralık araç için rezervasyonunuzu yaptırıp, havaalanından veya belirlediğiniz herhangi bir noktadan aracınızi teslim alabilirsiniz.

‘’Şüphesiz, Antalya Türkiye’nin en güzel şehridir.’’ Bu söz Antalya için Atatürk tarafından söylenmiş. Ve Şehrin girişinde Atatürk heykelinin yanında şehir manzarasını izleyebileceğiniz kocaman ağaçları içinde besleyen Döşemealtı Parkına yazılmış. Kepez ilçesinde Hayvanat bahçesinin hemen karşısında bulunan parkta semaver çayı içebileceğiniz, yemek yiyebileceğiniz işletmeler bulunuyor. Buradan tüm şehri izleyebileceğiniz terasta keyifle vakit geçirebilirsiniz. Özellikle akşamları şehrin sıcağının tam aksine serin havanın keyfini sürebilirsiniz. Antalya demişken deniz kum güneş üçlüsünden bahsetmemek olmaz. Akdeniz’in masmavi denizine girebileceğiniz bir çok plaj bulunuyor şehirde. Konyaaltı plajı ücretsiz ve oldukça uzun bir sahile sahip. Dilerseniz beach clublerden şezlong ve şemsiye kiralayabilir ya da ücret ödemeden de denize istediğiniz gibi girebilirsiniz. Konyaaltı’nın tam aksi yönde arabayı sürerek, Lara plajlarına ulaşabilirsiniz. Lara sahillerinde sıcak kum plajlarına bayılacaksınız. Yine burada da beach clublarda tüm gün istediğiniz gün vakit geçirebilirsiniz.

Gece hayatı da Antalya’da oldukça canlı. Lara’da akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz bir çok deniz manzaralı mekan bulunuyor. Yemekten sonra araçla kısa sürede ulaşabileceğiniz bir çok gece klubüde bulunuyor. Antalya merkezini gezmek için 2 gün ayırabilirsiniz . Kaş, Kemer, Alanya, Manavgat gibi Antalya’nın en güzel ilçelerini de gezmek için vakit ayırmalısınız. Ayrıca Manavgat ve Düden şelaleleri de görülmeye değer yerlerden. Olympos ve Phaselis de bungalowlarda konaklayabilir. Adrasan’da caretta carettaları ziyaret edebilirsiniz.

Antalya’nın tüm güzelliklerini rent a car Antalya şubemizden rezerve edebileceğiniz kiralık araba ile ulaşım sıkıntısı yaşamadan ve yollarda vakit kaybetmeden gezebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği