Loader
MENÜ

Antalya şubemiz açıldı.

Antalya şubemiz açıldı.

Antalya, Alanya, Lara, Kundu ve oteller bölgesinde otelinize transfer ve Antalya havalimanında aracınızı kiralamak artık çok kolay.

Herkesin bildiği ve dilimizde deyimleşmiş olan söz "Şüphesiz Antalya Türkiye'nin en güzel şehridir." Antalya, ülkemizin harika deniz ve doğaya sahip ender şehirlerinden biridir. Turizmin başkenti sıfatını yurt içi ve yurt dışı misafirlerini ağırlayarak layıkıyla taşımaktadır. Şehirde, hem yaya hem araçla gezmek oldukça keyiflidir. Konyaaltı varyanttan başlayarak, Lara falezlere kadar uzun bir yürüyüş yapabilirsiniz. Gezintiniz sırasında Antalya'nın muhteşem manzarasını izleyerek huzur bulursunuz. Konyaaltı sahillerinde deniz havası alabilir uzun sağlıklı bir sahil yürüyüşü yapabilir, denize girerek deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca belediye tarafından yeniden tasarlanan ve yaklaşık 3-4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Konyaaltı sahil projesini görebilirsiniz. Ailenizle birlikte muhteşem manzaranın tadını çıkarıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akdeniz'in eşsiz şehri Antalya'da muhteşem bir tatil yaşarsınız. 

Bu harika tatil serüveninde hem yurt içi hem yurt dışından Antalya'yı ziyarete gelen tüm müşterilerimizde rent a car / araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Seyahatinizin başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar lüx ve konforlu araçlarımızla yanınızda olmaktayız. Antalya havaalanında rent a car aramanıza gerek kalmadan önceden bizimle irtibata geçerek istediğiniz özelliklerde bir aracı sadece kendiniz için tahsis edebilirsiniz. Aracınız siz uçaktan iner inmez uzman ekibimiz tarafından sizin için havalimanına getirilir. Karşılama personellerimiz sizi kapıda karşılar ve aracınızı teslim eder. Size de Antalya'nın muhteşem coğrafyasının keyfini sürmek kalır. 

Hemen bizimle iletişime geçerek tüm araçlarımız ve rent acar / araç kiralama hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli tatiller dileriz.

E-Bülten Üyeliği