Loader
MENÜ

Antalya’da Yaz

Antalya’da Yaz

Antalya’nın en meşhur şeyi nedir denince yemeklerinden önce akla sıcağı ve nemi gelir şüphesiz. Antalya’nın en sıcak günlerinde de gezebileceğiniz serinleyebileceğiniz yerler bulunuyor. Antalya rent a car firmamızdan kiralık arabanızı temin ederek Antalya’nın doğal güzelliklerini görebilirsiniz.

Antalya’nın en sıcak zamanları temmuz, ağustos aylarında hem biraz serinlemek hemde dışarda olmak isteceksiniz. Bunun için gidebileceğiniz doğal alanları araştırdık.

Düden Şelalesi

Şelale şehir merkezine araba ile yaklaşık 20 dakikada ulaşabileceğiniz bir mesafede bulunuyor. Burada şelale etrafındaki taşlık yollarda gezebilir yine şelale kenarında güzel bir balık ziyafeti çekebilirsiniz.

Manavgat Şelalesi

Manavgat Antalya merkeze 1,5 saat uzaklıkta bir ilçe. Şelalede burada bulunuyor. Manavgat’a yarım günlük bir zaman ayırarak hem muhteşem şelalede serinleyebilir hem Manavgat ilçesini gezersiniz.

Kemer Sahili

Kemer, Antalya merkeze 1 saatlik mesafede bir ilçe. Tertemiz denizi ve kum plajları yazın sıcak aylarında denize girmek için güzel bir tercih olacaktır.

Olimpos Antik Kenti

Olimpos’da hem denize girebilir, hem yemyeşil ormanda yürüyüş yapabilir hem ahşap bungalov evlerde ve portakal bahçelerinde konaklayabilirsiniz. Yazın burası gençlerin en uğrak yerlerinden biri oluyor.

Adrasan Sahili

Adrasan caretta carettaları ile ünlenmiş bir sahil yılın belirli aylarında buraya girmek yasak oluyor. Ancak diğer zamanlarda masmavi denize girebilir hatta burada kamp yapabilirsiniz. Ayrıca Adrasan’ın sönmeyen ateşide meşhur. Burada hiç sönmeyen kayalıklar içinde sürekli yanan Yanartaşları görebilirsiniz.

Haşim İşçan Kültür Merkezi

Antalya Devlet Tiyatrosu oyuncularının sergilediği birçok tiyatro oyunu hatta opera ve müzikal gösterimi yapılıyor burada. Akşamları keyifli bir iki saat geçirmek için güzel bir etkinlik olabilir.

Antalya’da denize girebileceğiniz birçok plan bulunuyor. En sıcak temmuz ağustos aylarında denize girmek en güzel etkinlik olacak. Kiralık arabanızı, rent a car Antalya ofisimizden teslim alarak en güzel plajlara gidebilirsiniz.

 

 

E-Bülten Üyeliği