Loader
MENÜ

Ankara Araç Kiralama

Ankara Araç Kiralama

Ankara, Türkiye’nin başkenti olmasının yanı sıra, TBMM ve Anıtkabir gibi Cumhuriyet’in ve o dönemin ruhunu yansıtan daha bir çok simgeye ev sahipliği yapmaktadır.

Eski ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi gibi semboller sayesinde Ankara, özellikle Türk milleti için tarih turizmin en önemli kentlerinden biridir. Siz de tarih gezisi için Ankara’yı ziyaret etmek isterseniz Ankara rent a car firmamızdan kiralık araba temin ederek, keyifli bir tarih gezisi yapabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük havaalanlarından biri olan Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama taleplerinizde de dilerseniz online olarak web sitemizden veya telefonla araç kiralama rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

Ankara’da oto kiralama

Ankara, Cumhuriyet döneminin dışında, Osmanlı ve öncesi dönemine ait bir çok esere ev sahipliği yapıyor. Osmanlı mimarisinin hala var olduğu, Beypazarı semti yerli ve yabancı bir çok turistin ilgisini çekmektedir. Eğer Ankara’ya ülkenin batısından gelecekseniz, İstanbul, İzmir, Kayseri, Eskişehir gibi bir çok ilde şubeleri bulunan firmamızdan araç kiralayarak, yol üzerinde bulunan Bolu- Abant ve çevresini de görmenizi tavsiye ederiz.

Meşhur Ankara Simidi

Ankara rent a car simit beypazarı kurusu

Ankara’da kiralık otomobil hizmeti alarak, Ankara’nın ara sokaklarına gidebilir, Ankara’nın esnafının meşhur simidiyle kahvaltı edebilirsiniz. Simit kadar bilinmese de Beypazarı kurusu da Ankaralılar arasında oldukça meşhur. Sıcacık fırınlardan özellikle kış mevsiminde çayın yanında Ankara Beypazarı kurusu alabilirsiniz.

Ankara’da Ucuz Araç Kiralama

Ankara Sokakları

Özellikle 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde, Ulu önderimiz Atatürk’ün naaşını, Anıt Kabır’ı ziyaret etmek için bir çok kişi Ankara’ya gelmektedir. Anıtkabir dışında, Cumhuriyet dönemine ait bir çok mimari eser ve müze Ankara’da bulunmaktadır. Ankara, Türkiye’de yaşayan her bireyin bir gün dahi olsa mutlaka gezip görmesi gereken bir ilimizdir. Tarih, kültür ve cumhuriyeti anlamak için Ankara var olan yegane ilimizdir. Ayes rent a car firmamızdan Ankara ucuz araba kiralama hizmeti alarak en avantajlı, ekonomik fiyatlar, konforlu ve lüks araçlar kiralayarak, keyifli bir tarih, kültür gezisi deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

E-Bülten Üyeliği