Loader
MENÜ

Bodrum-Dalaman Araba Kiralama Hizmeti

Bodrum-Dalaman Araba Kiralama Hizmeti

Bodrum’da ve Dalaman’da oto kiralama hizmetimiz devam etmektedir. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Göcek gibi Muğla tatil beldelerine uzak şehirlerden gelen yolcular genelde uçak seyahatini tercih etmekteler. Havalimanı Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunuyor. Yani İstanbul, Ankara çıkışlı uçak seyahatlerinde önce Dalaman’a iniş yapılmaktadır. Bu sebeple tüm müşterilerimize Dalaman havalimanından kiralık araba transfer hizmeti vermekteyiz.

Dalaman Havalimanında inen ziyaretçilerimizi; uzman ekibimiz, elinde müşteri isim ve soy isminin yazılı olduğu tabelalarla karşılar ve araç teslim noktasına kadar müşterimize eşlik eder. Aracınızı personelimizden teslim aldıktan sonra Muğla’nın eşsiz güzellikteki tatil ilçelerini gezebilirsiniz.

Dalaman’dan kiralık araba temin ederek, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek, Datça gibi ilçelere kısa mesafelerde yolculuklar yaparak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şu an içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm araçlarımız kiralama öncesi uzamn temizlik personellerimiz tarafından dezenfekte edilmektedir. Dezenfekte işlemi sırasında son teknoloji sanayi tipi, dezenfekte araçları ve temizlik ürünleri kullanılır. Ayrıca bizimle çalışan ve müşterilerimize hizmet veren tüm ekip arkadaşlarımız sağlık kontrollerinden geçerek ve maske, eldiven gibi önlemlerini alarak, müşterilerimize hizmet verirler. Tüm müşterilerimiz gönül rahatlığı ile Ayes rent a car firmamızdan araç kiralamaktadırlar.

Yurtiçi ve yurtdışında bir çok ziyaretçimize hizmet vermekteyiz. Yurtdışında anlaşmalı olduğumuz tur operatörleri ve reisebürolar ile sürekli iletişim halinde olarak ülkemize dışarıdan giriş yapan müşterilerimizi iniş yapacakları tüm havalimanlarından karşılamaktayız. Sadece Bodrum, Dalaman değil, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde ve daha bir çok şehirde de rent a car şubemiz bulunmaktadır.

Dilerseniz direkt ofislerimizi ziyaret ederek veya, web sitemiz ve mobil uygulamamamız üzerinden online olarak kiralık araba rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı seyahatlerinde uçuşlarınızın iptal olması durumunda koşulsuz şartsız iade imkanımız bulunmaktadır. 7/24 aktif olan whatsup destek hattımızdan bizlere ulaşmayı unutmayınız.

E-Bülten Üyeliği