Loader
MENÜ

Kiralık Aracınızla Doğu Turu'na Ne Dersiniz?

Kiralık Aracınızla Doğu Turu'na Ne Dersiniz?

Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Erzincan ve Elazığ rent a car bayilerimiz; 2019 itibariyle yeni şubelerimiz faaliyete başlamıştır. Türkiye'nin bir çok ilinde günden günden büyümeye devam eden rent a car firmamız ile kiralık araç ihtiyaçlarınız için yanınızdayız. Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı şu günlerde gelecek tatil ve tur planlarınızı yapmaya bir an önce başlayabilirsiniz. Serin havalarda doğunun tarihi mirasını ve eşsiz doğasını kiralık aracınızla gezmek muhteşem bir deneyim olacaktır

Gaziantep

Buram buram tarihin koktuğu, geçmişi kolayca gördüğünüz illerden Gaziantep de Zeugma Mozaik Müzesi ve Gaziantep Arkeoloji Müzesi, Zincirli Bedesten.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’da bulunan manzaranın en güzel olduğu yer Savaşan, Halfeti ve antik çağın bir araya geldiği tarihi yansıtan Harran ve en çok bilinen yerlerden biri de Balıklıgöl.

Diyarbakır

Diyarbakır’da diğer camilerden farklı bir tarza sahip olan Diyarbakır Ulu Cami sanat kokan işlemeleriyle sizi büyüleyecek. Diyarbakır Kalesi ve Tarihi Hasan Paşa Hanı ile de tarihi tekrardan yaşayın.

Malatya

Gürpınar Şelalesi, diğer birçok şelalede de olduğu gibi güzel bir görüntü sunmaktadır. Bu görüntünün yanında otobandan ve sesten uzaklaşmak daha huzurlu bir ortam arayışına girdiyseniz; Malatya’nın Darende ilçesinde Gürpınar Şelalesini görebilirsiniz. Bunun yanında Zengibar Kalesi, Kudret Havuzu ve Beydağı Tabiat Parkı gezilip görülebilecek yerlerin başında gelmektedir.   

Erzincan

Erzincan denilince akla gelen kış sporları Ergan Dağı Kayak Merkezi ile yapılabilir ya da yaz aylarında gelecek ziyaretçiler içinse Munzur Vadisi Milli Parkı, Keşiş Dağı, Karanlık Kanyon gibi yerleri içerisinde barındırmaktadır.

Elazığ

Elazığ Kültür Park, Harput Kalesi, Sori Şelalesi, Meryem Ana Kilisesi ve Keban Barajı gezilip görülecek yerlerden sadece birkaçıdır. Elazığ genel olarak dağlık bir araziye sahip olduğundan da ulaşımı bir hayli zor illerden biridir. Siz de ulaşım konusunda Ayes rent a car firmamızdan kiralık araç hizmeti alarak tatilinizi en iyi şekilde geçirmeye başlayabilirsiniz.

 

E-Bülten Üyeliği