Loader
MENÜ

Artık Güneydoğu'da da Sizlerleyiz

Artık Güneydoğu'da da Sizlerleyiz

Her geçen gün daha iyi bir hizmet sunabilmek adına yeni şehirlerde yeni şubelerimizle müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için kendimizi daha da geliştiriyoruz. Malatya, Erzincan, Diyarbakır, Mardin ve Batman’da araba kiralama hizmetimiz ile sizlere güzel bir tatil imkânı sunuyoruz.

Doğu Anadolu’nun güzelliklerinin bir arada bulunduğu Diyarbakır’da gezmenin tam zamanı. Kalesinden camisine, parklarından surlarına dört bir yanı güzelliklerle ve tarihle dolmuş bir şehir, Diyarbakır. Onca güzel tarihi alanları ve parkları Diyarbakır rent a car firmamızla birlikte araba kiralama hizmeti alarak güzel bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Diyarbakır Kalesi ile Tarihi Gözünüzde Canlandırın

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan bu tarihi yapı görenleri geçmişi gözünde canlandırıyor. Bu güzel tarihi geziye başlamak içinse ilk olarak kiralık araba hizmetimiz ile başlayabilirsiniz.

Diyarbakır Ulu Camii ile Farklılığı Tadın

Diyarbakır Kalesi’nin içerisinde yer alan Diyarbakır’da gezilecek camilerin başında gelen, görüntüsü diğerlerine göre farklılık yaratan gezilip görülecek güzel yerlerden birisidir.

Göletli Park Sayesinde Güzelliklerine Tanıklık Edin

Evlerin, camilerin ve kalelerin dışında göletli park ile sakin bir vakit geçirmenin tam zamanı. Huzuru bulabileceğiniz ve güzelliklere tanıklık edebileceğiniz bir yer daha, Göletli Park.

Sülüklü Han İle Anın Tadını Çıkarın

Diyarbakır’ın surları içerisinde yer alan çayın, kahvenin tadını farklı bir şekilde çıkaracağınız güzel bir alan.

Tüm bu güzellikler için Diyarbakır kiralık araba hizmetimiz ile güzel bir tatilin başlangıcını yapabilir, görmediğiniz onca yeri görmeye biran önce başlayabilirsiniz.

Ayes rent a car, Diyarbakır şubemizle iletişime geçerek, güzel bir tatilin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği