Loader
MENÜ

Filo Kiralama Nedir Avantajlı Mıdır?

Filo Kiralama Nedir Avantajlı Mıdır?

Filo kiralama, aylık, yıllık, günlük ya da kilometre kapsamında şirket veya kurum için rent a car firmalarından temin edilecek bir hizmet türüdür. Filo kiralama ile şirketinizin veya kurumunuzun adına araç satın almadan, araba kiralayarak araba ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Günümüz ekonomik koşullarında araç ihtiyacı olan şirketler için araç satın almak oldukça maliyetli olabiliyor. Aracı satın almak dışında, vergisi, bakımı, sigorta kaskosu gibi birçok etken hem ekonomik anlamda maliyetli olacak hem de ekstra zaman gerektirecektir. Ayes rent a car olarak şirket ve kurumlar için bu problemleri ortadan kaldırarak tüm ulaşım hizmetini devralıyoruz. Araca ihtiyaç duyduğunuz anda aylık, yıllık , ya da günlük olarak filo kiralama hizmetimizden faydalanarak çok düşük maliyetlerde şirketinizin ulaşım ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Operasyonel kiralama ise 12 aydan 48 aya kadar uzun vadeli olarak araç  kiralayabileceğiniz bir sistemdir. Araba kiralama hizmeti alacağınız süre boyunca; aracın amortisman, bakım sigorta/kasko vb maliyetleri dahil herşey Ayes rent a car firmamıza ait olacaktır. Filo kiralama dahilinde bir ve birden fazla aracı kiralayabilirsiniz. Bu şekilde satın alma ile karşılaşacağınız maliyete göre çok daha ucuz fiyata ulaşım ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Maliyetin dışında arabanın rutin bakımlar vs için zaman ayırmanıza gerek olmayacak, tüm işlemler ile firmamız ilgilenecektir.

Sonuç olarak filo kiralama ya da operasyonel kiralama hizmeti almanız firmanız için satın almaktan çok daha avantajlı olacaktır.

E-Bülten Üyeliği