Loader
MENÜ

Kışın İstanbul'da Gezilecek Yerler

Kışın İstanbul'da Gezilecek Yerler

Konu İstanbul olunca; mevsim farketmez. Her noktası ayrı güzel olan İstanbul her mevsimde de ayrı güzeldir.

Kız Kulesi

Kulenin hemen karşısında sayısız kapalı ve açık mekanlar bulunuyor. Burada Kız Kulesi manzarası eşliğinde çay kahvenizi içebilir, yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca kar yağdığı zamanda Kulenin içine kurulmuş olan mekanlarda bembeyaz yağmış karların yanında da huzurlu bir yemek yiyebilirsiniz.

Soğuk Havalar için en romantik doğal merkez Aya Yorgi Tepesi

Aya Yorgi tepesi bir çok aşka şahit olmuş, Romantizm yaşamak isteyenlerin en uğrak yerlerinden biridir. Tepe Büyük Ada'da bulunuyor. Tepenin muhteşem doğası ve manzarasını tadını çıkarabilirsiniz. Hazır Büyük Ada’ya gitmişken sadece Aya Yorgi ile sınırlı kalmayın. Mutlaka Ada’yı gezmelisiniz. Konaklamak için buradaki şirin küçük butik otelleri tercih edebilirsiniz.

Boğazı izlemek için muhteşem bir yer: Aşiyan Tepesi

Yüksek bir tepe olduğu için boğaz manzarasını izlemek isteyenlerin özellikle kışın çokça ziyaret ettiği yerlerdendir. Günübirlik gezilerinizde bile ulaşımın çok rahat olması sebebiyle kolaylıkla gidebilirsiniz. İstanbul rent a car firmamızdan günlük kiralık araç temin ederek İstanbul’un en ünlü yerlerini gezebilirsiniz.

Galata Kulesi

Kulenin yazı kışı yoktur. Her mevsim bir çok ziyaretçisi vardır. İstanbul’un merkezinde ve en işlek caddelerinden biri olması sebebiyle oldukça kalabalıktır. Kışın İstanbul’un en kalabalık yerlerini bembeyaz görmek isterseniz mutlaka Galata Kulesine çıkmalısınız.

İstanbul’un tarihi: Topkapı Sarayı

Kışın İstanbul oldukça soğuktur. Topkapı Sarayı kapalı olması sebebiyle oldukça fazla ziyaretçi alır. İstanbul’un tarihini hatta Türk tarihinin en gözde parçalarını barındıran bir müzedir Topkapı sarayı.

Kış alışverişi için Kapalı Çarşı

Kışın mevsime özel binlerce çeşit şal, elişleri vb herşeyi Kapalıçarşı’da bulabilirsiniz. Çarşı’da gezerken İstanbul’un tarihi dokusuna birebir şahit olacaksınız.

İstiklal Caddesi

Cadde şüphesiz, hiç İstanbul’a gitmeyen birinin bile mutlaka adını duymuş olduğu bir yerdir. Bu cadde İstanbul’u İstanbul yapan olmazsa olmaz yerlerden biridir. Burada dünyanın heryerinden insanı birarada görmek mümkün.

 

E-Bülten Üyeliği