Loader
MENÜ

İstanbul Rent a Car Hizmetleri

İstanbul Rent a Car Hizmetleri

Rent a car İstanbul şubemiz yaklaşık on yıldır faaliyetinde kesintiye uğramadan müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız Ankara merkezli olup, İstanbul dahil bir çok şehirde şubesi bulunmaktadır. Yurtiçinde ve yurtdışından gelen birçok müşterimiz vardır.

Avrupa ülkeleri ve Almanya’da birlikte çalıştığımız birçok reisebüro bulunmaktadır. Yıllardır transfer hizmeti verdiğimiz firmalar bizden hizmet almaya devam etmektedirler. İstanbul’a yurtdışından uçakla iniş yapacak olan müşterilerimiz için transfer hizmeti sağlamaktayız. İstanbul yeni havalimanı dış hatlar iniş bölümünde, müşterimizin yaptığı rezervasyon bilgisine göre; uzman karşılama ekiplerimiz bekler ve müşterimizi isminin yazılı olduğu bir levha ile karşılayarak, kiralamış olduğu araca kadar eşlik eder. Tüm kiralık araçlarımız sigortalı full bakımları yapılmış olup, yeni model araçlardır.

Kiralık sıfır arabalarımızı kullanırken keyif duyacağınızdan eminiz. Keyifli ve güvenli bir seyahat deneyimi için dilediğiniz aracı web sayfamızdan online olarak rezerve etmek çok kolaydır. Dilerseniz ailenizle dilerseniz, yalnız veya iş seyahatleriniz için size uygun kriterlerde birçok çeşitte araba, kiralık araç filomuzda bulunmaktadır. Ayrıca kiralık araç filomuzda özellikle İstanbul içinde kullanacaksanız, yakıt tasarrufu olan ekonomik araçlar, bunun yanı sıra elektrikli hybrid araçlarımız da bulunmaktadır.

Uçak biletlerinizi aldıktan sonra İstanbul kiralık araba hizmetleri veya transfer hizmeti için, web sitemizden online olarak kiralık araba rezervasyonunuzu yaparak, kiralamak istediğiniz aracı, dilediğiniz tarih ve saat için temin edebilirsiniz. Ayrıca sabit telefon ve 7/24 aktif olan whatsup destek hattımızdan her konuda destek alabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği