Loader
MENÜ

İstanbul Yeni Havalimanı Araba Kiralama

İstanbul Yeni Havalimanı Araba Kiralama

İstanbul'da inşaatı tamamlanan yeni havalimanı faaliyete başladı. Merak edilen sorulardan bir tanesi İstanbul'un yeni havalimanının nerede olduğu ve Atatürk havalimanının kapatılıp kapatılmayacağı oldu. Resmi gazetelerde Atatürk Havalimanının tamamen kapatılarak 3. havalimanına taşınacağı duyuruldu.
3. Havalimanı şehre oldukça uzak bir bölgede bulunuyor. Karadeniz kıyısında Avrupa Yakasında bulunan Tayakadın ve Akpınar köyleri arasında 76,5 milyon metrekarelik bir arazide bulunuyor. Çatalca, Göktürk Arnavutköy Kavşağı ve Terkos Gölü yeni havaalanına yakın bölgeler arasında. Buraya otobüs veya taksi veya kiralık araba ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ulaşım maliyeti şehir merkezinden taksi ile 190 TL, otobüs ile 33 TL oluyor. Ayes rent a car İstanbul havalimanı şubemizden kiralık araba rezerve ederek bulunduğunuz noktaya aracınızı getirterek, düşük maliyetle ve rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul, Asya, Avrupa ve Ortadoğu'nun kesiştiği çok önemli bir merkezde bulunuyor. Coğrafi konumu ve ticari faaliyetleri ve metropol olması sebebiyle İstanbul dünyanın önemli merkezlerinden biri. Bu sebeple şehirler ve ülkeler arası yolculuklarda özellikle havayolu taşımacılığında İstanbul merkez veya geçiş noktası olarak kullanılmaya devam ediliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul'un Anadolu Yakası dediğimiz Asya kıtasında bulunuyor. Avrupa Yakasında ise Atatürk Havalimanı bulunuyordu. Ancak Nisan ayı itibariyle, inşası tamamlanan yeni havalimanının faaliyete başlaması ile Atatürk havalimanı kapılarını hizmete kapattı. Yeni havalimanı kapasite ve yüz ölçüm olarak dünyanın en büyük havaalanı olma özelliğine sahip.

Tüm vatandaşların yeni havalimanına kolayca ulaşım sağlayabilmesi için Ayes Rent a car İstanbul olarak yeni şubemizi açmış bulunmaktayız. Uçağa binmeden önce gideceğiniz noktadan kiralık aracınızı teslim alabilir veya uçaktan indiğiniz noktada aracınızın ayağınıza kadar gelmesini ekibimizden talep edebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği