Loader
MENÜ

İzmir’de Araba Kiralama

İzmir’de Araba Kiralama

İzmir’de rent a car hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Ayes rent a car, araba kiralama firması olarak, pandemi süreci de dahil olmak üzere müşterilerimize verdiğimiz hizmeti kesintiye uğratmadan sürdürmekteyiz. Malum pandemi süreci dünya olarak, hepimizi maddi manevi zarara uğrattı ve uğratmaya devam ediyor. Ülke ve millet olarak bu süreci en zararla çıkmak için mücadele etmekteyiz.

Bu süreçte bizim payımıza düşen, aldığımız güvenlik ve hijyen tedbirleri arttırarak maksimum seviyeye getirmek ve müşterilerimize verdiğimiz hizmetin sekteye uğramaması için tüm çabamızla çalışmak. Yılların verdiği tecrübe ile bu sürecide zararsız bir şekilde atlatmayı başardık ve müşterilerimizi mağdur etmeden hizmet vermeye devam etik.

Öncelikle Ayes rent a car firmamızın hiçbir şubesini kapatmadık. İzmir oto kiralama şubeside bunlardan biri. İzmir şubemiz, Gaziemir’de hizmet vermeye devam ediyor. Her kiralama öncesi tüm kiralık araçlar uzman temizlik ekibimiz tarafından, son teknoloji sanayi tipi cihazlarla dezenfekte edilerek, tamamen hijyenik olarak müşterimize teslim edilir. Her teslimatta ekibimizden yalnız bir kişi müşterimiz ile görüşür ve aracını teslim eder. Araçta bir adet maske hediye olarak sürücüye sunulmaktadır. Koronavirüsten korunmak ve müşterilerimizi korumak için tüm tedbirleri almaktayız.

İzmir rent a car şubemizde hem yerli hem yabancı tüm müşterilerimize aynı hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimize şubeye gitmelerine gerek kalmadan araçlarını kiralayabilmeleri için, web sitemizde ve mobil uygulamamızda online olarak  kiralama yapabilecekleri sistemler kurduk. Dilediğiniz aracı web sitemizden veya mobil uygulamamızdan kolaylıkla kiralayabilir, whatsup destek hattımızla iletişime geçebilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği