Loader
MENÜ

Arabayla Seyahat Etmenin Avantajları

Arabayla Seyahat Etmenin Avantajları

Seyahat planınızı yaptınız; uçak, tren, otobüs, araba ulaşım olanaklarından hangisini kullanacaksınız? Bunların arasından arabayı tercih ederek; rahat ve özgür bir tatil planlayabilirsiniz. Arabayla çıktığınız yolculukta kararları kendiniz verirsiniz. Şoföre dert anlatmak zorunda kalmazsınız, rotanızı kendiniz belirler istediğiniz anda planda değişiklik yapabilir farklı bir rotaya sapabilirsiniz. Seyahat esnasında gördüğünüz ya da duyduğunuz her yerde konaklama yapabilirsiniz. Kısaca keyfinize göre yol belirlersiniz. Geze geze, göre göre, sindire sindire bir yolculuk yaparsınız.

Kişisel aracınız yoksa bir rent a car firması ile anlaşarak, araba kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Araba ister size ait olsun ister, kiralık araç olsun sizin özel alanınızdır. İster içinde yemek yiyin ister uyuyun kimse karışamaz, hem siz rahat edersiniz, hem ‘’başkalarını rahatsız ederim’’ tedirginliğini yaşamazsınız.

Seyahat esnasında kalabalık bir aile ya da grupsanız, arabayla tatil size daha az maliyet gerektirir. Teker teker bilet almaktansa yakıt parasını paylaşmak ekonomik açıdan daha avantajlı olacaktır.

Arabayla çıktığınız seyahatte bir sınır yoktur. Tatilinden erken dönebilir, uzatabilir ya da farklı bir rota çizerek başka bir tatil planı yapabilirsiniz. Yanınıza alacağınız eşyaya kimse karışmaz bavul, kilo hesabı vs. dertlerle uğraşmazsınız. ‘’Şahsi eşyalarıma ne oldu’’ telaşı yaşamazsınız. Kiralık araba ya da şahsi araba olması hiç fark etmez. Kiralasanız da o araç anlaşma süreci boyunca şahsınıza aittir.

rent-a-car-ankara

Uçak, otobüs ya da tren yolculuğu gibi saatinde yetişme derdi yaşamazsınız. Siz ne zaman hazırsanız, arabaya biner ve yola çıkarsınız. Tatil esnasında gezmek isterseniz, toplu taşıma aracı ya da taksi kullanmak zorunda kalmazsınız, dilediğiniz yere aracınızla gidebilirsiniz. Yolculuk esnasında tuvalet molası, ya da varış yerine ulaşmayı beklemeniz gerekmez. Yol üzerinde gördünüz, gözünüze çarpan her yerde durabilir rahatça dinlenebilir ve gezebilirsiniz.

Kiralık araç ya da şahsi aracınızla çıktığınız seyahatinizde kulaklık kullanmak zorunda kalmazsınız, istediğiniz müzik size eşlik edebilir.

Araba özgürlüktür. Henüz plan yapmadıysanız Ayes rent a car araç flomuzu inceleyebilir. Hemen bize ulaşabilirsiniz.

 

 

E-Bülten Üyeliği