Loader
MENÜ

İstanbul’da Kiralık Araç ile Her Yeri Gezebilirsiniz

İstanbul’da Kiralık Araç ile Her Yeri Gezebilirsiniz

Türkiye’nin en kalabalık ve en işlek şehri İstanbul’da güzel bir tatil yapmanın ve araç kiralamanın tam zamanı geldi. Ucuz araç kiralama hizmetimiz sayesinde alacağınız memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak sizlere güzel bir tatilin sözünü veriyoruz. Bu hizmeti verirken de müşterilerimizin en iyi şekilde istediklerini elde etmesini sağlıyoruz. İstekleri doğrultusunda alacakları müşteri memnuniyeti ile hizmetimizi daha da geliştirerek büyümeye devam edeceğiz. İstanbul gibi büyük ve birbirinden uzak, zorlu bir ulaşıma sahip bu büyüleyici şehirde ulaşımı kolaya indirgeyebilmeniz ve eğer aracınız yoksa tatilinizi yapmadan önce araç kiralama ile en uygun fiyatlara araç kiralamaya başlayabilirsiniz. Böylece İstanbul’da geçireceğiniz tatil için ulaşım konusunu halletmiş olacaksınız. Dolmabahçe Sarayı, Kariye Müzesi, Topkapı Sarayı, Süleymaniye Camii ve daha birçok gezilecek yerlere ulaşımı sağlayabileceksiniz.

İSTANBUL TANITIM FİLMİ

Ayasofya Müzesi ve Tarihi

Bir zamanlar müze olarak hizmet veren sonrasında cami tekrardan değiştirilerek müze halini alan; en kasvetli ve İstanbul’un ünlü mimarilerinden Ayasofya Müzesi gerek tarihi gerek görünüşüyle gezilecek yerlerden başı çekiyor. Konstantinopolis tarafından yapılan ardından İstanbul’un fethi ile Türklerin bu kiliseyi camiye çevirmesi Ayasofya Müzesi ve tarihi başlar.

Dolmabahçe Sarayı

Sultan Abdülmecit tarafından yapılan bu yapı deniz kenarında güzel bir manzaraya sahip 150-200 yıl geçmişi olan saraylardan biridir. İstanbul’daki araç kiralama hizmetimizle de Dolmabahçe Sarayına gelerek Mustafa Kemal Atatürk’ün son nefesini verdiği müze – saray olarak işlevine devam eden ve ziyaretçilerine güzel vakit geçirten bir diğer yerlerden sadece bir diğeridir.

Yerebatan Sarnıcı

Birçok tarihsel anlamı olan camilere yakın bir yerde bulunan diğer alanımız da Yerebatan Sarnıcı’dır. Diğer adıyla Yerebatan Sarayı, yer altında eskiden su depolama ve şehrin su ihtiyacını gidermek amacıyla yapılmış bir alandır. 100.000 ton gibi aşırı büyük depolama kapasitesine sahip yer gelen ziyaretçilerin ağzını açık bıraktıracak şekilde güzelliklere sahip. Tek yapmanız gereken İstanbul ucuz araç kiralama hizmetimiz ile bu yeri gezmeye başlamak olacaktır.

Bu büyük ve büyüleyici şehir İstanbul’da sizde ulaşımı araç kiralama hizmetimizden yararlanarak memnun kalabilirsiniz.

 

E-Bülten Üyeliği