Loader
MENÜ

Konya'da Gezilecek Yerler ve Araç Kiralama

Konya'da Gezilecek Yerler ve Araç Kiralama

Konya yüz ölçümü bakımından en büyük ilimizdir. Yüz ölçümüne karşın Türkiye’nin en kalabalık 7. şehridir. 2 milyon nüfusa sahip Konya, aynı zamanda Mevlana şehri olarak da bilinmektedir. Bunun yanında Konya manzarasıyla, parklarıyla ve eşsiz müzeleriyle güzel bir şehir halini almış durumda. Büyük şehrimiz Konya’da tatil planlarınız varsa ve ulaşım kısmını düşünüyorsanız araç kiralama hizmeti için bizimle iletişime geçerek ilk adımı yapabilirsiniz.

Alaaddin Tepesi

Alaaddin Tepesi tarihi içerisinde barındırmaktadır, 1941 yılında yapılan kazılar sonucunda burada yerleşimin milattan önce 3000’li yıllara dayandığı ve birçok imparatorluğa da ev sahipliği yaptığı belirlenmiştir. Bu tarihi özelliğinin yanında şuan yeşilliklerin arasında vakit geçirebileceğiniz, sessiz sakin yerlerden birisidir.

Mevlana Müzesi

Ne olursun ol, yine gel sözleriyle ülkemizle sınırlı kalmayıp Dünya’da ismini duyuran hatta UNESCO tarafından 2007 yılı Mevlana yılı olarak ilan edilen, Mevlana’nın Konya şehrinde bir müzesi bulunmaktadır. Mevlana yaşamı boyunca hoşgörülü sözleri ve felsefesiyle güzel işlerde adını duyurmuştur. Bu bilge kişinin Konya’daki Mevlana Dergâhı olarak bilinen yeri şuan Mevlana Müzesi olarak kullanılmaktadır.

Kelebekler Vadisi

Kelebekler vadisi çeşit çeşit kelebek türlerinin yanında piknik imkânı sunan; manzarayla, güzellikleri bir araya getiren bir park alanıdır. Konya’nın Selçuklu şehrinde yer alan ve piknik yapmak isteyen kişiler için tercih edilmesi gereken güzel yerlerden bir diğeridir.

Japon Kyoto Parkı

Japon Kyoto Parkı, diğer parklardan farklı olarak Japon kültürüne uygun bir halde yapılmıştır. Konya ilinin Selçuklu ilçesinde yer alan park ile güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Güzel görünümünün yanında, beğenilen kafeteryası ile de ister yemek yiyebilir ister çay, kahve içebilirsiniz. Selçuklu ilçesine gelmek için ulaşım kısmını verdiğimiz ucuz araç kiralama hizmetimiz ile gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük şehri Konya, daha birçok gezilip görülecek yere sahiptir. Tüm bu yerleri gezmek ve güzel bir tatilin keyfini sürmek için tek yapmanız gereken rent a car firmamızdan faydalanmak olacaktır. Böylece müşteri memnuniyetini deneyimleyebilecek ve güzel bir tatilin tadını çıkaracaksınız. Siz de bizimle iletişime geçerek Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubelerimizden destek alabilirsiniz. 

 

E-Bülten Üyeliği