Loader
MENÜ

Türkiye’de Araba Kiralama

Türkiye’de Araba Kiralama

Rent a car firmamız 2009 yılından bu yana, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız için, Türkiye’de araba kiralama hizmeti vermektedir. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanarak, online araç kiralama sağlayabileceğiniz sistemler geliştirdik. Web sitemiz üzerinden online olarak araba kiralama rezervasyonu yapabilir veya, mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak, app store veya play store dan telefonunuza indirerek, yine araba kiralama rezervasyonun yaptırabilirsiniz.

Avrupa’nın her hangi bir bölgesinden Türkiye’ye yapacağınız seyahatlerde, anlaşmalı tur şirketlerimiz, seyahatlerinizin her anında yanınızda olacaktır. Henüz tatil planı yapmadıysanız, tur şirketleri ile görüşebilir veya tamamen ihtiyaç ve taleplerinize göre belirleyeceğiniz bir seyahat rotası belirleyebilirsiniz. Taşı toprağı altın ülkemizin hemen hemen her köşesinde şubemiz bulunmaktadır. Özellikle büyük şehirlerdeki şubelerimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya kiralama ofislerimiz genelde yoğun talep alan şubelerimiz. Bu sebeple 2020 seyahat planınız için şimdiden tatil ve araba kiralama rezervasyonlarınızı yaptırmanızı öneririz.

Yurtdışından geliyorsanız, başlangıç olarak muhtemelen İstanbul yeni havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı veya Antalya havalimanına iniş yapacaksınız. Ayes rent a car firmamızdan kiralayacağınız araba, profesyonel ekip arkadaşlarımız tarafından havalimanında size teslim edilecektir. Tek yapmanız gereken uçak saatlerinizi bize bildirmeniz olacaktır. Sizin için görevli personelimiz, adınızın yazılı olduğu bir kartla uçaktan inip dışarıya çıktığınız noktada sizi karşılayacak ve aracınıza kadar size eşlik edecek. Ayrıca yolculuğunuzdan önce sizi karşılayacak olan arkadaşımız sizi arayacak ve uçak varış saatinizi takip edecek bu sebeple kesinle havalimanında vakit kaybetmeyeceksiniz.

Keyifli bir yolculuk ve seyahat için tek yapmanız gereken araba kiralama rezervasyonu yapmak. Web sitemizde bulunan sabit hattan veya 7/24 whatsupp destek hattımızdan bize ulaşabilir, online web sitemizden, mobil uygulamamamızı kullanarak online olarak kiralama yapabilirsiniz.

E-Bülten Üyeliği