Loader
MENÜ

Kayak Merkezi Kayseri'de Kış Tatili

Kayak Merkezi Kayseri'de Kış Tatili

Yılbaşı gecenizi Erciyes’in muhteşem kar manzarasıyla geçirmeye ne dersiniz?

Erciyes dağı Kayseri’nin simgesi haline gelen eşsiz volkanik dağlardan biridir. Volkanik dağın eteklerinde yıllar önce püskürttüğü lavlar sonucunda Peri bacaları oluşmuş durumda. Erciyes dağcılık merkezi olmasının yanı sıra, Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezidir. 

Erciyes dağının zirvesine çıkma imkanınız olursa mutlaka çıkmalısınız. Dağın zirvesine çıktığınız zaman Kapadokya ve Toroslar arasında kalan muhteşem bölgenin manzarasını seyredebilirsiniz. Yılbaşı gecesi için henüz plan yapmadıysanız Ayes rent a car Kayseri şubemizden ucuz kiralık araba temin ederek Erciyes’in zirvesine ulaşabilirsiniz. Yeni yıla özel kampanyalı fiyatlarımızla araba kiralayabilirsiniz.

Erciyes Kış turizmi merkez noktalarından biri bu sebeple Kayak sporları da burada oldukça popüler. Kış turizm merkezi olarak Erciyes, resmi gazete ilanı ile Türkiye’nin merkezi olarak seçildi. Kayak sporu yapmak için toz kar denen bir kar çeşidinin bol miktarda yağmış olması gerekir. Erciyes dağı etekleri de bu iklim şartlarını karşılıyor. Bu sebeple Kayseri bölgesi kış mevsiminde, kayak zamanlarında oldukça fazla yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor.

Yeni yıl her sene olduğu gibi bu sene de resmi olarak tatil olacak. Kayseri’ye geldiğinizde rent a car şubemizden dilediğiniz özellikle bir araç kiralayabilirsiniz. Kiralık araçlarımız için önceden rezervasyon yapmanızı öneririz. Bayram, yılbaşı gibi özel günlerde yoğun ilgiden dolayı şubelerimizdeki kiralık araç filomuzda rezerve edilmemiş araç bulma imkanınız olmayabilir. Ayrıca erken rezervasyon ile avantajlı fiyatlarımızdan yararlanarak kiralık aracınızı çok ucuza mal edebilirsiniz.

 

E-Bülten Üyeliği